Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JJ

J77a70n 11J79a21n93u45š41k24a

21. 5. 2020 19:31

zas dalsi trouba co si mysli ze stat patri obcanum a nevi ze vzdy obcane patrili statu

1 0
možnosti
VH

Rozpusťme stát! TRIKOLORA vybuduje nový, lepší (takový Klausovský). Asi tak, jako kdysi ANO budoval stát nekorupční. Spasitelů je .....

0 2
možnosti
Foto

Není třeba hned rozpouštět, ale stát by měl umožnit konkurenci všem jeho službám.

0 0
možnosti
IN

Já úřady také nemusím, ale v případě, že v jedné firmě nedostal OČR zatím nikdo, tak to asi nebude chyba na straně úřadu. Rozděluje se to podle dne narození a tak to určitě bude u více úřednic a ne u jedné. Možná by bylo dobré zjistit kdy a v jakém stavu to účetní dala na sociálku. Nás ženské ze sociálky poprosily, ať to po lidech kontrolujeme, že to vypisují špatně a pak je musí obesílat pro doplnění údajů a tím se prodlužuje výplata dávky.

0 0
možnosti
RM

Pane Macovký, najít v současné době pár služeb které nefungují jak by měly, není problém. Realizují je totiž stejně obyčejní lidé jako ti kteří nedostali to co dostat měli. Že z toho ale uděláte tzv. případ a budete tvrdit že zde nefunguje vůbec nic, to jste mě jako člena Trikolory opravdu zklamal. Pozdravujte svého pana předsedu.

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1961x
Absolvent Vysoké školy ekonomické, manažer se zkušenostmi v českých i nadnárodních firmách, od roku 2012 podnikatel v ICT a ekonomickém poradenství. 

Seznam rubrik