Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ano, měli nechat 30 dnů ale i s tím, že se jim celý odpočet při jeho ověřování vrátil až třeba za rok. 45 dnů nově je kvůli Ústavnímu soudu, který rozhodl, že se musí vrátit nezpochybnitelná část zadržovaného odpočtu. Takže proto těch 45 dnů, kdy pak poté se musí ta nezpochybnitelná část vrátit. Je to vlastně ve prospěch plátců DPH, i když samozřejmě se to některým stále nelíbí. Uvidíme, jak se to projeví v praxi.

0 0
možnosti
Foto

Karma, ale dovolím si drobnou korekci - MF nám říká, že prodloužení je v zájmu podnikatelů a na jejich poptávku.Není to boží?;-D

Že k něčemu takovému dojde bylo patrně už před několika lety, protože proklamovaný zlepšený výběr daní se v podstatě nekoná a díru ve financích je nutno nějak zalepit, když už jim zakázali krást podnikatelům z účtů. A obávám se, že další krádeže (podle vynalézavosti lidí z Dotafertu) budou následovat.

0 0
možnosti
Foto

Podobně funguje např. i ČEZ. Přeplatek Vám vrátí až po roce, ale bez úroků. A podobných triků byste našel!

V podstatě jde o každé předplatné. ;-(

1 0
možnosti

Karma. Se značným zájmem pozoruji co na nás ještě vymyslí. Navíc ze všech plátců dph dělají hlupáky. V momentě kdy mají v ruce nástroj jménem kontrolní hlášení , kde se párují všechny doklady nad 10000 Kč a které skutečně funguje v reálném čase , protože mám vyzkoušeno, že do 48 hodin již reklamují neshodu, tak jim jde o to aby mohli rozházet další peníze. Charakterizoval bych to mnou oblíbenou hláškou z filmu Avatar ,, chč.jou nám na hlavu a ani se to nesnaží vydávat za déšť "

4 0
možnosti
Foto

V bankách je uloženo 2 biliony korun úspor, na které podnikatelé snadno dosáhnou.

0 2
možnosti

Váš obsáhlý článek oceňuji karmou, za sebe mohu jen stručně konstatovat, že už kradú ze všech možných i nemožných koutů, vždyť sám velký Bureš prohlásil, že všeci kradú a on už se konečně prokradl do středu tohoto dění

3 0
možnosti
Foto

A uvědomujete si, jak právě toto opatření poškodí právě jeho firmy?

0 2
možnosti

R^R^R^R^

Tak jsem velmi zvědav, jestli se teď ozvou někteří poslanci či senátoři, kteří zásobují Ústavní soud svými návrhy a pošlou návrh na zrušení tohoto panaroidního rozhodnutí Poslanecké sněmovny. Stát si bezúročně půjčí 24 miliard od podnikatelů - ti přitom vytvářejí hodnoty a zisk, kdežto státní a byrokracie tyto peníze jenom spotřebovává.

1 2
možnosti
Foto

Vy si myslíte, že jednotlivá ministerstva i vláda jsou nanic? A kdo by nás zastupoval v Bruselu?

0 0
možnosti

Naprosto s Vámi souhlasím To je lumparna. Ty strany které to schválili neumí nic jiného než rozdávat z cizího.

4 1
možnosti

Pane Machovsky pamatujete? "Strana a vlada" rozhodla pro blaho pracujiciho lidu. "Stare dobre casy" se vraci!!!!

3 1
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1961x
Absolvent Vysoké školy ekonomické, manažer se zkušenostmi v českých i nadnárodních firmách, od roku 2012 podnikatel v ICT a ekonomickém poradenství. 

Seznam rubrik