Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
TD

Koho by místo halucinování o zlotřilých euroelitách zajímala spíš skutečná podstata zdražení v síti Ionity, může si o tom přečíst třeba zde: https://fdrive.cz/clanky/jak-nabijet-levneji-na-ionity-prinasime-prehled-tarifu-automobilek-4840

Ve zkratce - jde o obdobu "oblíbených" roamingových poplatků. Jen si nějak nepamatuji, že by v době nástupu mobilních telefonů někdo naříkal, že budeme kvůli euroelitám všichni telefonovat za 30 Kč/min a zlatá pevná linka.

Jinak samozřejmě Ionity není jediná síť nabíječek, konkurence funguje, EU časem tyhle praktiky možná zatrhne, stejně jako roaming, a především - drtivá většina dobíjení se stejně neodehrává na rychlonabíječkách, ale doma nebo v práci, samozřejmě za normální ceny elektřiny.

1 0
možnosti
PH

P71a22v90e53l 15H91e22k

24. 1. 2020 14:42

Pokud si koupím elektrovozidlo, pak primárně pro jízdy okolo komína, v tom případě mě cena z nějaké sítě nabíječek netankuje, poněvadž budu dobíjet doma a těšit se z nízké ceny za kilowattu.

0 0
možnosti
JK

J60a76n 52K36u29l85i86š

25. 1. 2020 10:29

Jasně - a na delší cesty budete mít normální auto. To je ekologie.:/

0 0
možnosti
Foto

Klid, Trikolora růst cen elektřiny zastaví mávnutím tříbarevného proutku.;-D

0 1
možnosti
Foto

Pokud bude fungovat zákon trhu, tak konkurence nabídne nabíječky mnohem levnější. Nebo se dovezou z Číny. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Další straník co zde plní stranický úkol.;-)Vývoj elektromobilů se už zastavil?Nic nového pravdu nepříjde?Ty "euroelity" mají opravdu dlouhé ruce,nejvíc elektromobilů jezdí v Číně,kde na rozdíl od autora chápou,že pokud chtějí mít ve svých městech dýchatelný vzduch tak jiná možnost není...

3 3
možnosti
JS

Ano,přesně tak, v Číně si to vše uvědomují a proto staví stále víc a víc nových uhelných elektráren, aby výpadek kouře z aut, něčím nahradili.

1 0
možnosti
JP

Vývoj se nezastaví, teze Klause st. ohledně "neoteplování" jsou dnes už k smíchu, spíše k pláči.

1 1
možnosti
Foto

K pláči je spíš to, jak určitá skupina lidí tento výrok neustále překrucuje. Klaus neřekl, že se neotepluje, ale že pochybuje, že se to oteplování děje na bázi lidských činností. Řekl to už před mnoha lety a nikdo to přesvědčivě nevyvrátil. Alarmisté se radši ohánějí setinami procent, o které údajně stoupla koncentrace CO2 a zdůvodňují tím oteplování. Může být, ale je v tom tolik proměnných, že CO2 je jako jediný viník označen nejspíš falešně a my se tím honíme zbytečně za vlastním ocasem.

13 0
možnosti
VG

Počítám, že se zvedne i cena akumulátorů.

1 0
možnosti
LV

Hezky napsáno! Palec nahoru

3 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1961x
Absolvent Vysoké školy ekonomické, manažer se zkušenostmi v českých i nadnárodních firmách, od roku 2012 podnikatel v ICT a ekonomickém poradenství. 

Seznam rubrik