Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

A můžete prosím popsat ten mechanismus falšování? To jako že hlasy pro Trumpa se připočítávali Bidenovi? A koukala na to beze slova celá dotyčná volební komise? Nebo že byly započteny některé hlasy 2x? To by ale musela být docela masová záležitost. Můžete prosím popsat ten mechanismus, jak se to dle Vás dělo? Nebo snad, že někdo přišel s pytlem hlasů pro Bidena a nasypal to tam? Kde prosím?

9 0
možnosti
Foto

K83a48r56e37l 96C74a42c92h

11. 11. 2020 14:05

Neříkejte pane Flaško, že si neumíte představit, jak se dají korespondenční hlasy získat od lidí, kterým jsou volby u zadele. To byste měl jen opravdu malou fantazii.

3 2
možnosti

Ono s bujnou fantazií u soudu neobstojíte. A jestli přesvědčíte někoho, kdo má volby u zadele, aby volil, tak to podvod bohužel není.

4 0
možnosti

Takže je OK rozdávat peníze za odevzdání třeba nepoužitých lístků pro Drahoše? Nebo v korespondenčním případě za podepsání bianko obálky?

2 3
možnosti

Jak říkám, s bujnou fantazií neobstojíte.

1 0
možnosti
Foto

Koukám že vám paní Hasniková Drahoš stále leží v žaludku. Ale upřímně řečeno, kdyby byl prezidentem, tak by dnes aspoň občas něco povzbudivého k národu pronesl a neschovával se a nehnil v Lánech.

5 0
možnosti
Foto

K42a82r55e60l 18C15a66c46h

12. 11. 2020 1:33

No když by mu to někdo napsal, tak by to byl schopen přečíst. To ano. Pokud se jedná o současnou dobu, tak ohledně pandemie si myslím, že čím méně komentářů, tím lépe. Nemyslím si, že je smysluplné nejdříve vystresovat občany smrští tragicky laděných mediálních zpráv a pak chtít po presidentovi, aby mediálně vystrašené uklidňoval svým povzbudivým projevem. Necítím takovou potřebu. Radši si místo ČT 24 pustím nějakou pěknou hudbu z You tube a je mi fajn.

1 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1961x
Absolvent Vysoké školy ekonomické, manažer se zkušenostmi v českých i nadnárodních firmách, od roku 2012 podnikatel v ICT a ekonomickém poradenství. 

Seznam rubrik