Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J32a31n 86R17á69ž

18. 9. 2020 15:48

Bruselské vedení je taková moderní soft varianta kdysi mocného ÚV. "Doženeme a předeženeme", je ústřední téma přemýšlení euroelit. Např. před lety jsme slyšeli: "Do roku 2010 to dokážeme" když to v Bruselu prohlašovali o hospodářském "souboji" EU s USA. Realita: Dnes EU nedohnala nejenom USA, ale ztrácí dech s Čínou a bude mít brzo problém stačit dalším Asijským zemím. Dnes bruselští vládci chtějí být zase na špici v "souboji" s celým světem, jak si zničit ekonomiku zeleným bláznovstvím a v tomto "souboji" se obávám, že EU na celé čáře zvítězí.

Evropská komise není schopna zajistit ochranu hranic EU a není schopna garantovat bezpečnost občanů, takže dělá přesně to, co by dělat neměla: Vymýšlí další regulace už tak zregulovaného průmyslu a nereálnými limity ničí jedno z posledních odvětví ekonomiky , které se svou kvalitou a inovacemi drží na světové špici - automobilový průmysl.

Podle mne Brusel dělá vše proto, aby bylo stále méně a méně důvodů si myslet, že je EU nějak prospěšná

4 0
možnosti

Co je to dneska ekonomika? Peníze už dávno nejsou podloženy zlatem, ba dokonce ani prací, vlastně už ani neexistují - jen nějaká číslíčka na účtech :-) Je nadvýroba všeho možného i nemožného...

0 0
možnosti

Jste příznivec Trikolóry, to hovoří samo za sebe. Na úrovni EU vznikají převážně dobré záměry: kdo chce vůbec dál žít, musí se zajímat o životní prostředí, na evrops. úrovni se lépe zvládne obrana proti terorismu vč. kyber-kriminality atd. Uvítala bych i určité sjednocení ve zdravotnictví, např. mezinárod. výzkumy jsou pro jednotl. země levnější a přinášejí rychleji vyšší kvalitu.

0 9
možnosti

P61a18v30e18l 51P24o14n83e88c

18. 9. 2020 10:26

Dobré záměry měl nepochybně už V.I.Lenin. Výsledkem byly miliony mrtvých a perzekuce politických oponentů. Mít dobrý záměr nestačí.

9 1
možnosti

Vám už ten kyslík taky někdo evidentně přiškrtil.

Ať žije Klaus!

0 6
možnosti

> europoslanci a vládní představitelé budou jednat v zájmu svých občanů

Europoslanci nehájí národní zájmy, ale zájmy EU. A co to vlastně je? Pochopení této problematiky je tak obtížné, že i řada našich nejlepších politických mozků působících v parlamentu EU naslouchá pokorně Uršule von der Leyen, protože ta jediná zvládla pochopit tuto složitou problematiku v celé své šíři. Asi tak.

R^

5 0
možnosti
Foto

No ale europoslance za naši zemi jste tam zvolil vy. Takže se nabízí otázka - proč jste volil europoslance kteří nehájí národní zájmy ale zájmy EU?

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1961x
Absolvent Vysoké školy ekonomické, manažer se zkušenostmi v českých i nadnárodních firmách, od roku 2012 podnikatel v ICT a ekonomickém poradenství. 

Seznam rubrik