Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Prostřednictvím kontroly peněžních toků lze snadno kontrolovat samotné jednotlivce. A pokud přejdeme na povinný bezhotovostní platební styk, dokonáno jest, přičemž já z pohodlnosti nejsem proti.

0 0
možnosti
MB

My to známe z budovatelských filmů, básní a vůbec celého umění z období před rokem 1948.

Zdroj: https://machovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=757086

Asi jste si spletl rok, ne?

0 0
možnosti
Foto

To bude ta neviditelná ruka trhu. ;-)

1 0
možnosti
ZD

Tentokrát souhlas bez námitek a karma pochopitelně. Dík.

Ráno jsem současně četl blog pana Hornera . On už Vám to vysvětlí po lopatě.... kluzké!

3 0
možnosti
Foto

Tak nakonec jste došel k závěru že vše dobře dopadne, tak jaké strachy? :-) Jinak ale braňme si demokracii, neboť v opravdové demokracii nemůže menšina vládnout a diktovat, vždy jen většina. Protože volební aritmetika je neúprosná a každý má jen jeden hlas. Kdyby tomu bylo jinak již by se nedalo mluvit o demokracii.

3 0
možnosti
ZH

Vážně jsem se zasmál. Lidé, co mají peníze a vládnou světu, jsou menšina nebo většina? Nejde náhodou také o diktaturu jedné menšiny? Na ekonomické fakultě učí určitě počty a trojčlenku, ale výrokovou logiku asi ne. :-)

0 0
možnosti
PM

Jedná se o peníze VŠECH, které jsou součástí státních rozpočtů (tzn. všech obyvatel), nikoliv o peníze nějaké úzké zájmové skupiny, jak se snažíte demagogicky vysvětlovat vy.... - nebo snad v blogu píši něco jiného?

6 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1961x
Absolvent Vysoké školy ekonomické, manažer se zkušenostmi v českých i nadnárodních firmách, od roku 2012 podnikatel v ICT a ekonomickém poradenství. 

Seznam rubrik