Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VB

Nojo, opět ukázka, jak si naši občané nic neověřují, ale nechají se zatáhnout do pseudodiskuse.

0 0
možnosti
VB

Nejprve šil do EU tatík Klaus, teď se toho ujali ti mladší, ale s EU je to pořád lepší než bez ní, akorát že si občané musejí pečlivěji vybírat své zástupce do Evrop, i národního parlamentu.

1 4
možnosti
AM

Ta směrnice je o tom, aby otcové, kteří se dobrovolně rozhodnou pečovat o svého potomka, nebyli např. kvůli tomu vyhozeni z práce.

O ničem jiném.

Je to proti rodině?

Ne, není.

A ano, je to socialistické. Stejně jako byla socialisty v dějinách vybojovaná 8 hodinová pracovní doba, placená dovolená, rovnoprávnost žen (aspoň nějaká), všeobecné volební právo atd. atp. etc.

Ještě relativně nedávno mívali socialisté výraznou podporu lidí, Sociálnědemokratické strany vládly v mnoha zemích.....

Teď ta podpora značně klesá a lidé se začínají obracet na hlasatele víry, že každý jede za svoje, kdo nepracuje ať nejí ............

Těžko úplně přesně říct proč.

0 7
možnosti
PC

Bohužel, EU si přivlastnila roli Velkého bratra, majícího tu drzost zasahovat lidem i do jejich soukromí. Je mi více než jasné, že (nejen) tyto její cíle tu byly dávno před jejím vznikem, a proto jsem se divil, s jakým nadšením do ní jednotlivé státy vstupovaly. Bylo velmi neuvážené a naivní se domnívat, že tu bude pro skutečné potřeby běžných lidí.

Pozastavovali jsme se, jak např. čínská vládní garnitura nařizuje svým občanům, kolik smí mít rodina dětí (pod trestem porušení tohoto zákona), a nyní se nestačíme divit, do čeho všeho nám kafrá evropský moloch.

A přesto si řada lidí stále myslí, jaké terno jsme vstupem do EU uudělali.

Vám karma R^

9 0
možnosti
Foto

P86e69t28r 75H78a86n84n76i18g

13. 8. 2020 10:59

Těch europoslanců by se měl někdo zeptat, jestli otcové budou mít také povinnost kojit. Měl by těm aktivistům někdo vysvětlit, že mateřská péče je pro batolata nepostradatelná.

5 0
možnosti
AM

TO VÍTE ŽE BUDOU MÍT. A JESTLI NEBUDOU CHTÍT, TAK JIM UŘÍZNOU PÉRO.

0 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1961x
Absolvent Vysoké školy ekonomické, manažer se zkušenostmi v českých i nadnárodních firmách, od roku 2012 podnikatel v ICT a ekonomickém poradenství. 

Seznam rubrik