Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Super clánek,autorovi dík za perfektní shrnutí.

1 0
možnosti

Tak dlouho se necháte tlačit do kouta, až už z něj nemůžete ven. Ustoupíte jednou, ustoupíte podruhé a napříště už nemáte kam ustoupit a zřítíte se rovnou do propasti.

Zdroj: https://machovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=754453

Dovolím si vás autore trochu poopravit. Ono v tomto případě spíše hrozí, že ten, kdo je zahnán do kouta se začne sice pozdě, ale o to agresivněji bránit.

Je to bohužel chyba většiny podobných aktivistů. Neuvědomují si, že hranice, mezi tím, kdy je někdo ochoten jim ustoupit a tím, kdy už není ustoupit kam je tenká. Druhým problém je ten, že aktivisté žijí v přesvědčení, že ustupovat se jim bude neustále a nejsou připraveni na možný odpor.

O to horší bude jejich vystřízlivění. Ale to by se mohli zeptat Japonců, ti dobře vědí, jak zrádná je "nemoc z vítězství" a jaké škody v uvažování dokáže napáchat.

5 0
možnosti

Máte stoprocentní pravdu.Je proto třeba podporovat ty politické složky,které se snaží

podporovat klasické a normální hodnoty jako se o to snaží například Trikolora i když se jí všelicí aktivisté i někteří pracovníci medií snaží špinit.

10 0
možnosti

Až na to "donekonečna".

0 0
možnosti

Dobrý den, pravidla českého pravopisu umožňují používat "donekonečna"

i "do nekonečna".

Hezký den přeji

0 0
možnosti

V mnohém tak „aktivistická“ současnost opravdu připomíná staré nedobré časy před rokem 1989.

Zdroj: https://machovsky.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=754453

...............

Obávám se, že je to ještě horší a že je nakročeno k něčemu horšímu než k dobám Husákovy normalizace.

Tehdy byla určitá pravidla, ve kterých jsme se už vyznali. Ne že v pondělí platilo něco, co už v úterý neplatilo, a ve středu už neplatilo ani to úterní.

Teď se vymýšlejí neustále nové a nové hlouposti. Třeba koho by ještě před měsícem napadlo, že černou sportovkyni nesmí pro potřeby časopisu fotografovat bílá fotografka?

Za Husáka jsme přesně věděli, kam až můžeme zajít. Dokonce i dost silná kritika byla možná, pouze musela nakonec vyznít, že ano, ty problémy tady jsou, ale strana je zvládne. Závěr, něco jako třetí dějství dramatu, byl povinný (strana to zvládne), avšak alespoň první dvě dějství mohla být relativně svobodná.

Tehdy jsme už v to chodit uměli, ale dnes nevíme, co bude za týden.

16 0
možnosti

J43a26n 72R15á25ž

16. 7. 2020 13:07

To, že aktivisté přicházejí denně se stále novými a novými požadavky je dáno tím, že nikdo už dnes netrvá, aby se dodržovaly mantinely ve kterých se společnost musí pohybovat, aby zůstala nekonfliktní a úspěšná. A tak se fantazii aktivistů v jejich realizaci meze nekladou, i kdyby to byla sebevětší pitomost.

4 0
možnosti

A co s tím? Aktivista nespadl z nebe. Takže kde se berou co mají za školy? Kdo jim vsugeroval že jen oni mají pravdu a musí bojovat všemi prostředky? A královna všech otázek kdo to organizuje a kdo to platí?

5 0
možnosti

Pltí je vlády všech zemí,ale už si neuvědomují,že za čas přijdou o to,že nebudou vládnout oni,ale tyto spolky.

1 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1961x
Absolvent Vysoké školy ekonomické, manažer se zkušenostmi v českých i nadnárodních firmách, od roku 2012 podnikatel v ICT a ekonomickém poradenství. 

Seznam rubrik