Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Vas clanek je hazeni perel svinim

0 0
možnosti
Foto

Doufejme, že rozum nabude vrchu.Zatím jen dostával na zadek. Jinak karma.

0 0
možnosti
Foto

Já vidím větší nebezpečí, že v této situaci lidé přestanou na dost dlouhou dobu kupovat nová auta a budou jezdit ve starých, protože v první řadě budou muset řešit splátky hypoték a nájem, než si koupit na dluh nové auto.

Problém je, že současná ekonomika funguje na zadlužení všech.

Před rokem 1989 se mladý člověk při pořízení novostavby rodinného domu zadlužil na 20 let, nyní už si rodinný dům mohou dovolit jen ti nejbohatší, vlastní byt jen ti dobře vydělávající (a to se zadlužením na 30-40 let) , většina mladých lidí se zmůže pouze na celoživotní podnájem.

A to, že přijde největší krize od roku 1945, o tom snad nyní pochybuje málokdo. Jen by mne zajímalo, jak chtějí vyspělé západní země rozhýbat ekonomiku, když byly předlužené a v začínající krizí už před koronavirem

5 0
možnosti
Foto

Já bych řekl, že hlavním problémem bude, zda vlády najdou odvahu podporovat hlavně ty, kteří vyrábějí něco, co opravdu potřebujeme. Nejsem si jist, že s tím budou nadnárodní koncerny souhlasit. Ale trh je trh. Takže to možná vyřeší spotřebitel sám, prostě bude kupovat jen to opravdu nutné a smysluplné. A to si povětšině dokážeme s podporou vlády z velké části vyrobit sami. Solidarita občanů je pochopitelně také nezbytná. A ty auta. Když budeme chtít, tak nám ty naše budou ještě hodně dlouho sloužit. Pochopitelně by třeba pomohlo znovu otevřít ty tisíce malých obchůdků, které nám umožní chodit na nákup za roh a nemuset jezdit do Supermarketů autem.

2 0
možnosti

Invektivy na konto autora vám jdou dobře! Ale co nějaké odborné připomínky k tématu blogu? To byste nezvládl?

4 0
možnosti

Sorry, špatně zařazeno! To patří ke Kotykovi!

0 0
možnosti
Foto

mám dobrou a špatnou zprávu... za pár měsíců sice nikdo už nebude mít náladu řešit nějaký boj s CO2... ta špatná ale je, že nikdo nebude mít asi náladu a ani i peníze na nákup normálního auta též.. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Vážený autore. Uklidněte se. V prvé řadě bych Vás rád ujistil, že vy o práci nepřijdete. Bohužel. Experti Vašeho ražení mají nemalý podíl na tom, že jsem tam kde jsme, ať se nám to líbí, či nelíbí. A to myslím všeobecně. Vy se prostě neptáte, jen diktujete. Pokud jde o finance, tak se divím, že si děláte starosti. Vždyť sám pracujete na strukturách, kdy množství peněz je jen otázkou buď virtuální, či je prostě odvislé od kapacity tiskáren. A tímto dnešním výplodem jen dokazujete, že patříte k lidem, kteří dokáží vydělat na všem. I na dnešku. Takže za tu brzdu byste v prvé řadě měl zatáhnout Vy. Jděte třeba šít roušky.

0 7
možnosti

Vážený pane, mám několik firem a úspěšně podnikám, zaměstnávám lidi a platím daně. Politika je pouze mým koníčkem. Hezký den

2 0
možnosti
Foto

Velmi kvalitní článek, souhlas R^

1 0
možnosti
  • Počet článků 34
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1961x
Absolvent Vysoké školy ekonomické, manažer se zkušenostmi v českých i nadnárodních firmách, od roku 2012 podnikatel v ICT a ekonomickém poradenství. 

Seznam rubrik